Känner du dig trött och orkeslös? Vill du förbättra ditt mående? Har du fastnat i en ond cirkel av dåliga matvanor?
Då kan kostrådgivning vara något för dig!

Förutom att jag driver Hafva är jag även utbildad kostvetare vid Göteborgs Universitet och har arbetat inom det yrket sedan 2007. För att utveckla min kompetens och arbeta närmare kund läste jag för ett antal år sedan till licensierad kostrådgivare via Paulúns näringscenter.

Min målsättning med kostrådgivning är att du som kund ska trivas med dig själv och må bra oavsett vilket behov eller målsättning du har om det är att lyckas med viktnedgång, gå upp i muskelmassa eller helt enkelt få en bra start mot en ny hållbar livsstil.

Min kostrådgivning är för dig som vill få en hållbar livsstilsförändring. Jag erbjuder personliga kostprogram
och träningsprogram som utgår från dina förutsättningar, din livsstil och dina mål.
Oavsett om du önskar en snabb viktnedgång, muskeluppbyggnad eller en livsstilsförändring och viktnedgång som är hållbar över tid så fungerar min kostrådgivning för dig!
Så satsa på din hälsa och kom igång redan i dag genom att beställa kostrådgivning online!

kostradgivningochhalsabymarren.hemsida24.se

Vill du veta mer och har frågor om kostrådgivning är du välkommen att skicka e-post till: kostradochhalsabymarren@gmail.com