Köp-och leveransvillkor:

Betalningsalternativ:
Vi har 2 olika betalningsalternativ.
1. Kortbetalning
2. Förskottsbetalning; Då sätter du in totalsumman på din order plus fraktkostnaden 59 kr (som läggs till automatiskt när du väljer detta betalningsalternativ), på Hafvas Bankgiro i Handelsbanken (612-9613). Din order skickas så snart din betalning är Hafva tillhanda.

Villkor vid köp:

För att handla på hafva.se måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans
godkännande.

Leverans:

Varorna skickas med Posten och kommer hem till dig, såvida inte paketet är för stort. Då får du en avi hem med information att ditt paket kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe. En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Avisering sker via ett mail till din angivna e-post adress.

Ej utlösta paket:

Paketet ligger på utlämningsstället under 14 dagar. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr. Eventuella inkassokostnader som uppkommer i och med att paketet ej har hämtats ut debiteras kunden.

Ångerrätt:

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv  för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan. Frakt och fakturaavgift ersätts aldrig.

OBSERVERA:

Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!

Ångerrätten gäller inte varor med nedsatt pris/rea.

Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller har beställts enbart för dig.

Kontakta alltid oss på mail shop@hafva.se innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Reklamation:

Två års reklamationsrätt gäller för alla varor.
Returportot står kund för.

Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta shop@hafva.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

GDPR:

Hafva bryr sig om kunders personliga integritet och i enlighet med det nya EU direktivet GDPR (General Data Protection Regulation). Vi samlar in information från dig när du skapar kundkonto, lägger beställningar samt använder vårt kontaktformulär. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt mobilnummer, din adress samt det meddelande du eventuellt skriver till oss i kontaktformuläret. Personuppgiftsansvarig är Kids & Mom By Marren (Hafva), Marie Åkerström, Teknikergatan 17, Luleå.

Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna fullfölja avtal med kund och hålla en löpande kontakt med våra kunder.

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Fullfölja vårt avtal gentemot dig som kund vid köp av varor
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Kontakta dig via telefon
  • Skicka e-post med information och annonser kring våra produkter/tjänster

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter så att de inte ska försvinna, ändras eller utsättas för obehörig åtkomst.

Dina personuppgifter sparas så länge det finns ett ändamål i enlighet med denna integritetspolicy eller i enlighet med lag.

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till, rätta, begära begränsning av, eller invända mot vår hantering av, dessa ber vi dig kontakta oss via e-post.

Avseende hantering av personuppgifter som grundar sig på ditt samtycke kan denna hantering avslutas genom återkallelse av samtycket.

Du har rätt att begära information om personuppgifter som hanteras om dig, i den omfattning de tillhandahållits från dig, i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.